ÖNEMLİ DUYURU-LİSANSÜSTÜ EK SÜRE TALEBİ HK.

Daha önce duyuru yapılan Covid-19 sebebiyle bir dönem Ek Süre verilmesine dair işlemler Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından güncellenmiş olup, öğrencilerimiz 2 dönem ek süre talep edebileceklerdir. Tez döneminde olup Güz Döneminde ek süre almış olup, Bahar döneminde de ek süre almak isteyen öğrenciler var ise aşağıdaki dilekçeyi doldurarak 4 Mart 2021 mesai bitimine kadar sevimg@hacettepe.edu.tr. adresine göndermeleri konusunda bilgilendirmeniz önemle duyurulur. 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında ek süre dilekçesi gönderen öğrencilerin tekrar dilekçe göndermesine gerek yoktur.

Bahar Dönemi kayıt dondurma işlemleri için Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından Anabilim Dallarımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamış olup, bilgilendirme geldiği zaman konuyla ilgili duyuru yapılacaktır.

Ek süre dilekçesi için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
nutrdiet@hacettepe.edu.tr