ÖNEMLİ DUYURU- DANIŞMAN ATAMALARI VE DANIŞMAN DEĞİŞİKLİĞİ (DOÇ.DR. REYHAN NERGİZ ÜNAL)

Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine,

2020-2021 Güz döneminde programlarımıza yeni kayıt olmuş  ve  danışman değişikliği yapılacak öğrencilerimizin aşağıda yer alan danışmanlık anlaşmasının sadece ikinci sayfasında yer alan öğrenci bölümüne adını ve soyadını yazıp, imzalayıp, taratarak 08.10.2020 tarihi saat 15:00’e kadar “sevimg@hacettepe.edu.tr” adresine e-posta göndermesi gerekmektedir. Danışman atama işlemlerinde gecikmelerin yaşanmaması için lütfen ekteki formu ivedilikle doldurup e-posta gönderiniz. Forma ilişkin örnek aşağıda yer almaktadır.

Danışman atamalarınız yapılmamıştır. Belli olduğu zaman ekle-sil haftası içerisinde Beslenme ve Diyetetik web sayfasından duyuru yapılacaktır. Yoğunluk nedeni ile postalarınıza dönüş yapılamamaktadır. Formlarınızda sorun olduğu zaman Sevim Hanım sizinle iletişime geçecektir.

Anabilim Dallarımızın diğer duyuruları için bölümümüz web sayfasını da  takip ediniz.

İyi günler dileriz.

Danışman anlaşması formu için tıklayınız.

Örnek form için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
nutrdiet@hacettepe.edu.tr