LİSANSÜSTÜ YAZILI SINAV SONUÇLARI

1) Lisansüstü programlara öğrenci alımına ilişkin; Beslenme Bilimleri, Diyetetik, Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalları bünyesindeki yüksek lisans programları için 23 Eylül 2020 tarih Saat: 10:00’da yapılan yazılı sınav sonuçları aşağıda belirtilmiştir.  Yazılı sınavdan başarılı olup; 23 Eylül 2020 tarih saat:14:00’de yapılacak sözlü sınavına katılacak adaylar için zoom programının şifreleri yazılı sınavı kazanan adayların e-posta adreslerine gönderilmeye başlanmıştır. Sadece yazılı sınavdan başarılı olan adaylar sözlü sınava girebilecektir.

2) Birden fazla programa başvurmuş ve sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar; bir programın sözlü sınavına katıldıktan sonra o programdan çıkış yapıp, diğer programın zoom şifresiyle giriş yaparak programın sözlü sınavına katılacaktır. Birkaç programı kazanan adayların listeleri programların sınav mülakat jürilerinde de olacağından, sizlerin girmek istediğiniz sözlü sınavın zoom program isteğinizi kabul edecekler ve sizi sınava dahil edeceklerdir.

3) Zoom programı kontenjanı sınırlı olduğundan SADECE SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN GİRMESİ GEREKMEKTEDİR. ZOOM PROGRAMINDA YOĞUNLUK YAŞANMAMASI VE KAZANAN ADAYLARIN HAK İHLALİ OLMAMASI İÇİN YAZILI SINAVI KAZANAMAYAN ADAYLARIN SÖZLÜ SINAV PROGRAMINA GİRMEMESİ GEREKMEKTEDİR.

SINAV SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
nutrdiet@hacettepe.edu.tr